Gott Nytt År

Ja idag är det nyårsafton. fy fan va jobbigt. krav på att man ska supa. se alla fjortisar ba get to drunk.  fyverkrier. orkar inte stava,  sen strul med att ta sig någonstans. typ taxi. eller kommunalt.  sen kommer man ha problem att ringa någonstans. nej fy fan säger jag ba:)

Men jag ska orka imorgon skriva lite Reflektioner över 08a  och ska även skriva lite mål med 09 .

så håll till godo. och tare lugnt ikväll.  Och gott nytt år. och tänk på vad ni gör.


En ursäkt

Ber så mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen av min blogg.
Men just efter jul så har jag istortsätt krökat eller jag har krökat varje dag fram till i söndags morse. och inte haft ork eller tillgång till data. Sen på söndag kväll så åker jag på dunder feber och ont i halsen. och har varit liggandes i säng fram tills idag. (nu harj ag bara ont i halsen)

Så ber lite om ursäkt. Så här får ni ett par bilder från fredags natt. :)



Ja resten kan ni klura ut? att vi var as packade. och streakade när vi skulle möta wissen och hans sällskap  vid bussen.
hehe.

Namnsdag idag:)

Grattis till mig själv:)
jävlar har inte hunnit blogga nått alls. så förlåt min trogna läsare:)

HUr har eran jul varit? min var najs. rätt mycket alkohol. hahaha

I julklapp fick jag följande

Armani Black Code
Kallingar
T.shirt
Whiskey Glas ( Djurgården )  yeah;)
SKjorta med slips:)

God Jul:D

Hare så bra idag:D

Det finns små hjältar

I denna mörka och årets mess stressiga dag(?) så finns det små hjältar.

Jag och vassen dumma som vi är julshoppar vi idag. hahah kaos. usch aldrig med?!
men men. Falcons Julmumma helt jäva slut. så jävla ledsen över det:(  så vi best
mmde oss för köpa kopiösa mängder alkohol idag tills imorgon och så. så vi ville ha en vagn. vi hade bara små kronor. 5 st för vara exakt.
Utan för Systemet så står en situation sthlm säljar. Han är vå Hjälte Nr 1. Han Erbjöd sig växla. Givetvis sa vi ja och var glad. och sa god jul till han. Igentligen hur många skulle kunna göra nått sånt? inte många. därav en hjälte:)

Hjälte nr 2. Stoffe. (ni som vet vem han är vet det, synd för er andra)  Men vi försökte jaga massa skjuts för vi visste att det inte skulle bli lätt resa hem med Sl. men så när vistår i kön så ba. shit där är stoffe. så vi surra lite med han sen så ba. ska ni till skarpnäck. vi ba ja. han ba jag kan köra er:) så han är en hjälte han också:)

En hjälte?

  



En hjälte?  i mina ögon. ja lite kanske :)  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4062369.ab 

Humor

Jeff Dunham är HUMOR!!   han är kul:)

Ja för att återgå till att vara en seriös bloggare som bloggar som andra bloggar så måste jag berätta om mina så kallade jätte spännande planer. Dom lyder:

JOBBA FÖR I HELVETE IDIOTER!  sen är det bara mer stress. köpa julklappar (inte köpt en enda) , sen Bolaget. m¨åste ha min jul bira och sprit.  sen är det hem och slå in klapparna. sen pynta julträdet. hjälpa morsan kasnke med julmaten. sen typ duscha äta middag själv. typ träffa massa folk också. juste hämta biljetter till kryssning kanske också. hur ksja ga hinna allt? herregud. jag känner mig så stressad.  aja.

Blondinbella är min idol :)  NOOT. skjut henne? någon som sett henne tv program på. någn hemsida. tror det är idiot fyran som har det. herregud. insåg man inte av hennes blogg att hon är det perfekta explaret på en blåst brud. så komer man göra det av hennes tv serie. herre jävlar. sjukt asså. sen kolla hennes snubbe? freak för fan. asså hon som "ser" bra ut. hn är inte ful det kan man inte säga (hennes personlighet gör henne ful) oach alt annat. en om hon var normal kanske hon var snygg?  jaja men hennes kille. vilken kille asså. att han ens får tid i rutan? sjukt det med. jävla skit.

Ge mig och vassen ett program. så komer den kanelen tjäna multum. så enkelt. vi skulle göra erik och mackan arbetslösa på grund av att vi skulle göra ennu roligare saker :)  (dock är dom roliga )

men nu ska jag återgå till se Jeff Dunham..


Gonatt på er :)

Förlovning?

ASSÅ fuck you all!   vad är det för skit? varför förlovade man sig från början? för att lova bort sig till sin käraste till giftemål.
Varför gör man det nu? Nu riktas detta mot er FJORTIS brudar i ålder 14-20 typ då. ungefär. Och er killar i ålder 14-25?  beroeende på lite faktorer.  Varför gör ni det? ärligt nån jävla dåre som kan svara mig?  Eller jag vet redan svaret . För man visar sin kärlek till varandra.  FUCK THAT Bullshit.  Så jävla dålig anledning.  Brist på fantasi inom föråhllandet? så man inte kan visa sin kärlek på något annat sett? jävla looooosers.  Kan ju förusäga eran relation. "Oh så gullet vi är förlovade, jag är så kär. " Men sen då? när den lilla "perioden" är över? ja då tar eran relatin slut. på grund av tjas och att ni inte kan visa på något annat ästt er kärlek till henne/honom på annat sätt än en korkad förlovning som inte betyder nått igentligen. För ni har fan inte tänkt gifta er? säger ni imot mig ljuger ni. inte fan någon som vill gifta sig i den åldern.

Och till dig som sa.  "Skaffa dig ett liv och en flickvänn så slipper du vara så avis varenda gång"
VÄnta nu. Avis? på att ni har ett dåligt förhållande so måste byggas på att ni inte ka nvisa eran kärlek på annat sätt en förlovning?  Skärpning nu. Gå hem och lägg dig och tänk över situationen ,  Det är inte jag som ska skaffa mig ett liv eller så. det är ni två gumman.

Dagen Före Dagen Före Doppar Dagen

Jävla grej asså. snart jul:D oh jag längtar. är som en snorunge på 5 basst.


Idag har det varit en mycket effetiv dag på jobbet. eller inte. eller. jo jag snodde. massa toarullar, en sprillans ny toalett borste, Två sånna där skarv sladdar med massa utag på för kontakter.

Kanske kommer bild en ikväll. med tanke på fått lite klagomål att jag inte har så mycket bilder.  och rädd för att göra Fia besviken så har jag inte hitta en värsting och än bästing på mig:P
men det kommer jag lovar. nu ska jag klappa lite på Kopernikus. För er som inre vem skiten är så har ni han här!!  OBS! inte fan jag som gett han lite jul utklädnand

Söndag.

Ja för fan nu skriver jag igen. tredje söndagen nu va? eller fjärde kanske till och med. men men. vem räknar.

Ja det luktar verkligen jul i min lägenhet. Morsan har bakat vett ni. Mjukpepparkaka och fiffiutor. smasken. :)
Själv så har jag verkligen Jul städat idag. *suck* men det måste göras så att säga.
Rent och snyggt.

Kvällens mat. kyckling med ris och så. mums.

Imorgon jobbar man också. sen tisdag troligen?  sen köps det julklappar på tidsag. och alkohol för julafton.
imorgon måste vassen boka också. så vi kan hämta dom på tisdag. :)

kommer mer inlägg senare idag. så jävla seg just nu efter massa timmars slit.

Julträd :D

Nu är har jag och mor min införskaffat oss ett julträd. :) den är stor och fin.  150 pikadoler. det är som hittat.

dock är jag fortfarande fuck ass drunk.  men tror inte mordan hajar det. eller så gör hon det och spelar med bra. hahaha

kanske man ska sova någon timme?!  hehe

vem vet. återstår att se:)

Lördag

Min enda fråa är. VA I HEKVETE GÖR JAG VAKEN FORTARANDE?  och svaret.
jag ska köpa en julgran med mamma idag:)
 jag har varit vake över24 timmar och det tickar fortfarande,,,,  Jag börja dricka vid nio, sluta dricka runt nio.


aja nu är det frulle som gäller. So long alkisar :D

Krööööök:D

Sitter hos davve nu och dricker bärs:)

är rätt glad. för jag har pratat med en såååå bra person:D

men men nu ska vi supa vidare. hare bram in läsare.
pussssssssssssssss

Freeeedag

Skit dag på jobbet. men men. jobba en timme fick betalt för 5 :D

Nu står jag och lagar mat. ugnspannkaka  Smarrigt:D

Enligt önskemål av en trogen läsare så ska jag lägga upp en värsting och en goding på mig själv varje månad. och det lovar jag det kommer. senast dagen innan julafton :D måste ba fixa ett par bilder. hahah.

Jag hari nte så mycket just nu att skriva om. men det kommer vettu .

aja nu är det keeek.  så hare bra så länge. smakling måltid stefan. tack så mycket stefan.

Dagens Roligaste

http://www.oioioi.se/next.php?datum=18&nyckel=tubenen22


hahaha sjukt kul:D   Juste saker som får mig glad. det är när vassen ringer mig. haha ite gay kanske. men ni ska få se anledningen.
Visst är han söt?!  hehehe

Årets Julklapp?!

Gömde skriva detta inlägg igår. eller orkade inte helt enkelt.
MEn som sagt jag och vassen var inne i stan. sen käkade vi nått snabbt på Mc donken. Tyvärr. Men vad gör man när ma inte får tag på nått annat. och andra sidan äter jag aldrig där. Men det är inte det jag vill komma till.

Saken är att man läser ju likförbant altid lappen på brickan. och tro det eller ej så ser jag en rubrik  Årets Julklapp. För alla. oavsett ålder eller liknande.  Så jag får ju mina tankar direkt. ba va i helvet. Ska man ge bort ett kalas eller typ "romantisk" middag. så nyfiken och förbannad man är läser man ju grejen. och så ser jag till min förskräckelse att do mvill att man ska ge bort ett McDonals Kort. (typ bankomat kort / telefonkort) Som man kan ladda på med 30-2000 kr. och det är på laddningsbart alltid.  Och jag känner direkt. ba. va i helvete är det här. Fuck asså. Årets Julklapp?! skojar ni med mig? För det första vem fan vll ha 2000 spänn på donken?! klart som fan kommer ni ungdomar skriva perfekt grej att ge polarna så man har nått på fyllan. Fine . men tänk senare. 2000 kr. du vet att du har det. du komemri net bara äta på fyllan. du kommer bli tjock. framför allt ni Damer och herrar som inte tränar. ni blir tjocka! eller tjockare. Tänd till nu.
Och sen då? barn som får detta. förhopnningsvis inte då. men ja dom får ett sånt kort. shit dom kommer göra som fulla ungdommar (nyktra också) gå på lunch rasten och käka skit. istället för bra skolmat.  Shit dom blir också tjocka! herregud. asså tänk på era barn. dom kommer bli feta dö i förtid osv. svår uppväxt för att dom är tjocka och feta. dom kommer inte få någon het tjej eller kille. dom kommer ju knappt få ligga. shit. Tänk till. vad ni kommer utsätta era barn för, ge dom istället ett kort på nån valfri sport som kan börja på istället. mycket bättre. bättre för saamhället också.
Så till er alla som ens vågar fundera på köpa det. GÅ HEM, LÄGG ER I SÄNGEN, OCH TÄNK ÖVER SITUATIONEN!!  Snälla.
Vå vägra Donken.  Och den här för jävliga Mc Donalds kulturen. fuck inga vill ha tjockisar (klart det finns att det finns folk som vill det. men inte alla). eller någon som dör i förtid?! eller hur?

Va fan är smahället på väg?! usch.


Don't Thank me,Just Fuck me

Det är dagens citat förövrigt.

Men vi såg en film. inte vilken som helst. Zack and Miri makes porno.   SJuk jävla bra film. sjukt kul:) hehe

Den får 5 av 5 knäckisar

Nu ska jag ta mig en (för att vara moraliskt rätt) Chokladboll. Mums.

Kanske en Recension av den senare?  juste har mer och klaga på kom jag på nu. men sen:)  see ya:D

Gå hem, lägg dig i sängen och tänker över hur du ser ut

hahhaha. nyss hem kommen från stan med vassen. såg rätt många stolpar idag, t.ex en gammal tant med ill rosa hår. eller en snubbe i 25+ men en för liten skinnpaj och jeansen uppe i armhålan typ. usch. gå hem och tänk över situationen snälla? haha


Men sen har vi Pub G-star butiken, tjej som jobbar där. får än att gråta. hon är så jävla fin. det är helt sjukt. :)
Typ nått man bara får drömma om.

men men nu ska jag se en film med patrik. Två namn och så gör dom en porno heter den typ.

hörs sen wankers! :)

Dagen Låt

Slipknot - Snuff

Från senaste plattan. All Hope is Gone..  sjukt jävla bra.
 :) 

Till babe of the month http://charmigast.blogg.se/

Oavsett vad vassen  http://vassen.blogg.se  hittar på och så.  VIll jag att  du ska veta att vi älskar dig endå!!! (talar nog för alla som vet vad BOTM är ) 

Så ett stort tack till Emelie :D http://charmigast.blogg.se/

Pizza med Mozarella

Ja det är jag nu. jävla smaskigt.

Men men. idag  skulle dagen vara halv och bra. men ICKUS!!!! när jag och rickard gjort klart allt (trodde vi) så kom det en snubbe från Särskolan.. han ba "Jasså är det ni som håller på med skåpen. vi har skåp här inne också. ni ska nog fixa dom med" .  Obsavera nu att han har hälsat på oss flera ggr under en veckas tid, han har sett vad vi gör. och nu får han tanken att säga till om att det finns mer skåp. så det vart hel dag endå typ. gick en timme tidigare endå. så vi ska dit imorgon igen.. HATA Sjöstadskolan och dess elever och personal . hahah typ nästan alla. nej men personalen är bra finns en så fin MILF där asså:O :)

ja så hände det lite annat kul som inte jag nämner:D

Sen så hatar jag Mc Donalds Kulturen. och Datan Kulturen. Fan var och varenda unga gå ju och blir tjocka och orörliga:O  Skärpning nu sverige. Bojkotta sånt. låt ungarna ha mer än 1 timme Idrott i veckan. lär dom lite mer vett också än om typ gud? alla vet ju att att bibeln och gud inte kommer ge dig en mer hälsosam kropp.  Mer träning och Näringslära till barnen!  så är det.

Men nu ska jag avsluta pIzzan och retas med nina att jag har mina Arbetskläder. hahaha h:D

:D

Jag är lite glad idag. :)
men det var jag inte förut.. då hatade jag allt. jävla ungar .. hatar ungar. haha. bara sabbar för en när man försöker fixa deras skåp:P hahah

damp också. jag vill dricka.. :(  Falcon Jul Mumma:) 

imorgon jobbar jag sista dagen iaf på den hemska skolan.. haha:)  


och en lögn? huh.. I don't get it.

hehe. snart jul också. usch.  kanske en kryssning i melan dagarna?:)

Söndag

Haha Nu Är det söndag då vet ni vad som gäller!!


Idag är faktiskt inget planerat. Så då lär det bli som det brukar. haha.  enda planen är köpa mjölk.
Kanske lura ut Patrik eller någon på promenad.

Juste såg att jag har lite foton från Luciavakan. det kommer upp senare under dagen.

hahaha.  Igår gjorde jag inte många knop. helt slut var jag. så enkelt var det.

Nått Fult Nått Idiotiskt Nått Slynigt

Nått fult är att fittor har förstört min port :O slagit sönder två rutor på dörren.. Någon ska ha stryk. *suck*

Nått idiotiskt är alla tjockskallar som köper ut smällare till snorungar.. är det 18 så är det 18.luffare

Nått slynigt hmm.. ja ta åt dig.. :)

Sankta Lucia..

Ja igår vakade vi:D jävla drunk man vart krökade till 8 imorse typ?:P hahah.  bilder och sånt kommer sen när jag har mer ork

men vi testade massa jul öl och drack upp våran hemgjorda spritglögg:)

Jag drack Falcons Jul Mumma. Sjukt god.  4 knäckar av 5.men nosar nästan på 5an
Mysingens Midvinter. 5 knäckar . sjukt najs.
Nils Oscars Kalas julöl.  3 knäckar.
Three Harts Jul Öl.  2 knäckar. :)

så enkelt var det:D glöggen var lyckad.. smaka bra som fan. var som dricka sprit.. ut alkohol smak. men endå brände till om en shot rent:)

ska blogga mer sen. nu ska jag duscha:) pussa:D

Onsdag.

Jag gillar inte 94or och neråt. jobbiga skrika jävliga.. usch. uch usch.

Jobbat idag med. gikc bra :) helt slut nu. Efter hårt jobb och ett hårt pass på gymmet. så nu är man ny duschad och allt. härligt härligt.

Snart är det fredag. då ska vi dricka våran hem gjorda glögg:D mums. hoppas jag iaf.  sen dricka jul öl. supa ner sig kanske?


Idag är det fotboll igen. najs. skönt med seger för Pooooool igår:D

Det inns ingen dagens idag heller. så. har nog inte så mycket mer att skriva tror jag. återkommer isåntfall.

Tattare

Ja det inns det många av dom i skarpnäck.. men några utmärkte sig lite extra idag när jag var ut en snabbis med vassen. viftar smällare och skit. jävla puckon. hoppas ni dör äckliga jävlar. va fan är meningen med det? är man cool eller? inte alls jävla fjolla. fjortis. nått. Mindre värda iaf.

Men men. ska inte haka upp sig för mycket lär väl bvli värre sen när det börjas sälja saker. och då lär dom börja skjuta hej vildt om dig. usch.


Liverpool leder med 1-3 det är fint:)

för ni som undra. jag åt. Korvstroganoff med mackisar.

Och idag blir det ingen dagens. för jag har inget att säga om dagens. finns ingen dagens tjej låt dricka osv.

imorgon blir det jobba. börjar halv nio. skönt som fan.. ska nog lägga mig efter fotbollen.

hörs imorgon fuckers!

Tisdag är borta

Jaha.. idag har man jobbat. på en skola. montera ihop massa klädskåp. skit kul. eller inte. haha blir där hela veckan.. Sjöstadsskolan. för er som undrar. har ni vägarna förbi. slå en signal och säg hej. har ni inte? ring endå. haha:)

Ja men nu vankas det mat. vad för mat? får ni veta sen efter jag tränat också. så håll ut min älsklingar hahah det kommer ett fint inlägg senare ikväll.! :)

juste patrik. han är bra. nu har vi etikett till våran glögg. någon med klister? som vi kan boffa? haha nej men använda till flarran ???

Ennu mer Måndag

Dagens lista:


Dryck: Mjölk. (röd)
Mat: Plättar med blåbärs sylt
Låt: Blitz - Someone's gonna die tonight
Tjej: Det är Nina igen:)
Pojke: vassen för sitt oändliga sovande. hahahan är bra på det
Händelse : Katt urslingen till Vetrinären. Tyson aka. Kopernikus :)  han var rädd:P
Tv: 2 and a half men



Måndag hela dagen lång

Ja men god dag då! :) Måndag som sagt, har jobbat idag. 4 timmar lite halv segt, men men man behöver alla timmar innan jul liksom. Vad mer händer idag. jo jag ska till nånstans med vassen. sen ska jag träffa någon säkert. annars blire datan och tv. bra skit. Jag ska skriva mer snart.Måste ta tag i saker först. men jag vill bara säga att veckan kommer vara seg.! :(

Glömde

Helgens minne.

Patrik Vass. http://vassen.blogg.se     Han är en hjälte en man hen hårding. han vet själv. men ni som inte vet kan jag ge er en snabb feed back.  Tunnelbana hem själv från högdalen. 4 på morgon typ. Kaxiga muppar från nånstans i sverige (icke sthlm). ja slutar ju bara p åett sätt. min vänn tröttnar och tar saken i egna händer. resten får ni fråga han om:)


Minen när han kom till davve sen.. är oslagbar.. typ en nöjd min blandad med adrenalin:)

Nått

Jag har taigt det lugnt i helgen. druckit några öl. både fre och lör. trevligt som fan. nu är min plattor slut från silja. borta:D haha

kanske blir nån tur snart igen? eller hur vass? haha 18? eller va sa vi?:D haha

Sen så idag så har jag hjäpt bobby lite i ägenheten och riva tapeter. haha
gick ju bra.

men jag känner att inlägget blir lite gay nu så. måste ha nått att klaga på.
och det blir nog på det totalt väredlösa vädret. fan jävla skit. klart man viill ha snö runt jul?
 typ halv grejen med jul. jävla tattare asså.


till Dagens nyheter.

Mat: Kött bit med pommes och tzatziki
Dryck.: Pepsi
Låt: Avenged Sevenfold - Walk (panter cover)
Brud(nytt från och med nu) : Nina aka stålmannen hahaha
Anledning. Hon är grymt söt och rolig och het.
Nej nu komemr jag inte på mer. tröttheten slår in. blir så när man inte får sova och så.. haha

Men tack min kära läsare och sov gott. ni damer vet vad ni ska göra. drömma vått om mig. hahaha pojkar. ni kan drömma sött om era dröm brudar. sov gott!




Nä men tjena

Idag risker ju det att bli som vanligt när det gäller söndagr. för er trogna läsare så förstår ni nog vad jag menar:) hehe

men men. jag ska skriva lite mer om helgen och senare just nu ska jag iväg med en polare och hjälpa han en stund..

men så hare bra hej!

Dagens..

Eftersom jag skrev så lite tidigare, så tänkte jag dra dagens grejer

Börjar med
Dagens

Dryck:
Glögg
Mat: Kasler med ros och någon sås mamma kokar ihop.
Låt: Är inte en låt. Är hela Live konserten Med Volbeat Från Wacked. se klipp
Kläder:
Jeans och skjorta.
Sport: Hockey så klart. Djurgården - Färjestad ( 0-0 just nu)
Youtubeklipp: http://www.youtube.com/watch?v=qI0tWZxrvRg
  
(så kollar ni Pt.1 till Pt.6)

Glögg

Fortfarande sjukt trött=/  Men nu har jag ätit ett gäng kanel bullar och lusse bullar. en kopp glögg. och ett glas päron dryck.


Dagens Dryck är helt klart Blossa Stark vins Glögg.
DagensMat är en bra fråga. Souvlaki kanske?
Dagens låt är Metallica - Cyanid


åter kommer sen igen

Trött

Hej mina kära läsare. eftersom jag är en otroligt seriös bloggare så ber jag om ursäkt att det blivit ont om inlägg. men det kommer lite idag. så håll ut.

Kan säga att jag är jävligt trött nu. sov inte många timmr inatt.

planer för idag är sova?  sen träffa polarna. sen får man se vad som sker=)

på återseende   senare idag. ska sova nu. !

Sammanfattning

Idag har varit en effektiv dag.
Började som sagt med morgon när det rings på min mobil.

Men kan börja med att vi drog till farsta. jag betala räkningarna! och då la dom till 50 kronor enbart! för bägge. Så fuck Banken. haha

Sen så vart det Bolagt och införskaffde indrigrienser till Kv's Glögg.
Yes, ni läste rätt vi har gjort egen glögg. för mer info hänvisar jag er till min vän Vassens blogg.

Sen har vi kollat batman. senaste. hockey. sen en lång promenad med hel sköna tjejer och vass och en söt hund. trevligt men kallt. Nu kollas SP och dricker Päsron Dryck med Ciderkaraktär från ICA.

Sorgligt nog har jag en dålig dag för bloggen. men lovar er bättring tills imorgon. :)

så sov gott mina kära läsare och dröm våta drömmar om mig och killar dröm fan inte om mig.

Puss PUss!

Hockey Påsen

Hockey Påsen!

Ska innehålla Två Pan Pizzor av valfri smak, En liten Frödinges Kladdkaka och två små burk 3.5or Öl.
Påsen i sig är en vanlig gratis plastpåse (lite genomskinlig sak)

Hockey påsen ska givetvis avnjutas i gott sällskap till sitt favorit lag i hockeyn. DVS Djurgården



Goooood Moooorrning Viiieeetnam

Bra film för övrigt.

SOm sagt god morgon. idag är jag extremt trött. det var nått freak med privat nr som ringde mig 5 imorse sen vid 8 a:O usch hemska jälvar, sen vart det någon tomte som ringde mig vid tio. undra vem det var. jo min vänn Vass.

Men nu ska jagtill bussen och möta han. vi ska häta leg bolaget inföär lusse vakan nästa vecka. och betala min räkningar.


Dagens frukost: Ett Gäng kanel bullar och safrans bullar. med saft

Monster Ripper

Precis när man öppnar burken och andas in dofterna så känner man en distinkt doft av typ Hubba Bubba och energy dryck vilket är tilltalande.
Sen när man tar första munnen så känner man svag karaktär av mandelmassa och hubba bubba fortsätter man hålla klunken i munnen så tar energy drycks smaken över. typ smaken av Ginseng och gurarna eller nått. mycket aktraktiv smak.
Efter smaken är en söt och behalig smak av hubbab bubba och lite citrus. Den är välbalancerat kolsyrad och färgen är distinkt citron gul färg.

jag ger den maximala 5 knäckar av 5.
Namn på burken: Monster Ripper
Prisvärd. 20 kronor plus 50 öre i pant.
Finns i utvalada och välsorterade ICA butiker.
Mitt förslag är ICA Skarpnäck.
Hemsida:
http://www.monsterenergy.com/

Dagens Låt

Proclaimers - I Will Walk 500 Miles

Monster

Jag lovade Davve och vassen och UK att jag skulle göra en recentation på Monster inatt. Men jag orkade inte så nu kommer den. Som alla inbitna Energi drycks drickare vet så finns det ju mängder av energi drycker t.ex Red Bull, Burn, Powerade (som för övrigt är skit och innehåller bara dåliga saker) osv. Men så en dag så började ICA sälja Monster. Alla inbitna vet ju direkt vad det är. men för ni icke kunniga så är det en av Amerikas största Energy drycker. framför allt inom X-treem sporten så som Motor Cross. Mountainbike osv. Men så som jag sa så en dag började ica sälja drycken. Och då vart jag nöjd, (mycket bättre och godare än redbull) men länge fanns det bara den Gröna burken sen så kom blåa burken. någon form av light version. Smakade exakt som den gröna mindre socker och kolhydrater i typ:S men sen igår kväll efter gymmet så var jag nere på ica för införskaffa mig krubb, och det var då jag såg den. Den gula burken. Jag tveka inte sen Sek. jag införskaffade mig 2 direkt. Och en drack jag hos davve efter middagen när vi kolla hockey . och det var en grym dryck. Smaka som gröna lite men typ inslag av andra smaker så som typ madelmassa typ ba helt otroligt:S men sjukt gott. den är så god så jag ska uppdatera detta inlägg senare ikväll medans jag dricker mig en eller två till så jag kan verkligen beskriva hur det smakar!


 

                                                                                               

Onsdag.

Men hej igen. kul att ni är tillbaka. haha. Men idag hade jag lite planer vett ni. jag skulle på banken. sen till VI butiken i hökarängen. Men det gick ju inget vidare. precis som vanligt när jag ska göra saker. Först glömde jag ställa klockskrället, så jag vakna lite sent (halv ett ett typ). Men när jag väl kom iväg med dom där två räkningarna som jag skulle pynta för så var jag på humör, men sen kom jag till banken. suck jävla fitt kö minst 40 pers före mig. suck suck suck. När jag väl kom fram till kassan ville hon ba 150 spänn extra per räning jag ba. whaaat hallo. så gick jag där i från sur. så nu får morsan pynta sin räkning själv. så enkelt är det! Jag traskade ner till Farsta C curry burk och tog mig till hökis, väl där kom jag på att jag glömt Listan på vad jag skulle införskaffa mig. så fuck inte då vart jag mer arg och åkte hem. så nu är jag hemma lite sur och så. Men snart ska jag träna eller ja om 2 timmar det ska bli skönt. sen får man se vad som händer. kanske leker med vas som vanligt eller träffar jasminé :D knasig brud men söt endå:P hahah Tack så länge. Just ni som finner det intresant och läsa ni får fortfarande säga til vilka ni är eller ba kommentera eller tycka eller hålla med :D hahah

Ikea?

Hahaha nu har jag varit på ikea med vänn Oskar. Det regnade. men inte inne på Ikea dock. men men. Ikea Är SMUTTSIGT! det är värdelöst och det är skit. asså tittar man på personalen där som jobbar så kan man jämföras med Mc Donken Personal äckliga och dryga och misslyckade. eller blyga skol städare. för personalen där är otroligt folkskygga och det är helt omöjligt att få hjälp. Och har man tur att få hjälp. ja men då hänvisar dom till någon annan. Så Ikea= Smutts. Men oskar fick nästan det han skulle. Sitt porslin. men inte sinna skruvar till sin hylla. haha. så vi snodde massa andra skruvar. Aja nu sätter jag punkt på Ikea. Punkt. Till nått mer roligt, jag och vassen satt och diskutera saker igår på fyllan allt i från gamla ligg till dåligt sex. till andra saker och blogg. vi är ju som sagt Rookies och så. men vi kom fram till att vi skulle börja med typ veckan/dagens saker. typ maträtt öl läsk osv. ni hajar så nu har jag kommit fram till några saker. Veckans: Mat: Sushi på Berns. värt varenda Dinarer du äger. Knullar Verkligen Runt i din mun. en Symphoni i Käften. Smakupplevelse utan dess like. Öl: Får bli Lapin Kulta. Enkel god. billig på Silja. Plagg: är ju helt klart min hatt jag införskaffa mig förra veckan. Dagens: Mat: Ica Pizza Mozarella. Dryck: Pommac Godsak: Morsans hemgjorda Lussebullar. Fortsätting följer....... (har inte tid ska till gym och så)

Igår/inatt

Igår var det ett sju helvetes helvete på jobbet. 5 våningar. trapp bärning. usch.
aja men sen var jag hos farmor. hon basta 88:) så grattis.  efter det mötte jag vassen. kolla rinny och ragge. och drack bira. sen drog vi till davve, drack mer bira och kolla på youtube som vanligt typ.
sen så gick jag hem vid halv fem. slockan direkt i bingen. sen så ringer vassen mig halv åtta? man ba va faaaaaaaaaan. så jag undrar vad han ville :)   aja hare en bra tisdag ska nu möta min vän anjou och dra till ikea. :) hej på er

juste det finns platser kvar till lusse vakan:D jhaha

RSS 2.0