Söndagar

Jag insåg nyss att jag gör typ exakt samma sak varje söndag. sitter vid datan och lökar. kanske drar en snabb tralla. sitter här med. fikar med morsan. äter middag sitter här. väntar på nått halv taskigt ska börja på tvn. och så får vi inte glömma att jag alltid kommer på att livet suger på söndagar haha.
men men. jag insåg också att jag passar inte in så bra på boggar idealet. typ man ska skriva om vad man käkat och köpt och liksom jag såg en rosa emo tjej idag och hon ba köpte liksom en burberry tröja.  skulle vara typ lite mer intressant och läsa.
"Idag är hela min dag förstörd. tjej/killen jag låg med var ju så katastrofalt dålig. att jag blir ledsen. typ. hon kunde verkligen inte suga eller han kunde inte slicka. jag som sett framimot ett skönt ligg" 
men haha det lär man ju inte se här. haha
eller typ. "jag drack 20 bira och vart inte full"  sånt skulle va lite kul:)

Sånt lär ni ju kunna se här. eller nått. hahah. jag vet inte. men men. nu tänkte jag röra mig mot ICA butiken och köpa mig nått smaskigt och fortsätta grubbla på varför varje söndag är exat likadan. puss på er söta tjejer och en high five till er söta pojkar.

Insperation och välkommna

Ja vad ska jag skriva om här då? kan ju säga att det var min vänn Vassen som insperarade mig att starta detta.
Tror det kommer vara svårt att komma igång bara.
Men ni får nog vänta en dag eller två innan det kommer nått intressant. förra veckan var för mycket bra och hårt festande.
Förstår inte dock vilka som ska följa min blogg?! ni som gör det kan väl räcka upp en hand eller nått liknande?:)
tack. Mvh. knecken

Juste för er nyfikna jävlar vem vassen är.  här är hans blogg.    www.vassen.blogg.se

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0